Pätevyydet
esiin!

Saat työntekijöidesi verifioidut pätevyydet näkymään Zeckit-yrityshaussa ottamalla käyttöösi Vastuu Groupin Taitorekisterin.

Taitorekisteri on ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri, joka helpottaa henkilöstösi pätevyyksien hallinnointia, ylläpitoa ja tarkastamista. 

Tilaa Taitorekisteri

VastuuGroup

web_kuva_tietokone

 

Mikä ihmeen Taitorekisteri?

  • Palvelussa hallinnoit helposti ja keskitetysti henkilöstösi ammattipätevyyksiä.
  • Pääset eroon korttivuoren pläräämisestä, kun henkilöstösi pätevyydet löytyvät sähköisessä muodossa.
  • Yrityksesi osaaminen on läpinäkyvää, sillä Taitorekisterin lisäksi työntekijöidesi pätevyydet tulevat näkyviin myös Zeckit-yrityshakuun ja ovat luettavissa Valttikorteilta.
  • Tällä hetkellä Zeckit-yrityshakuun on mahdollista saada näkyviin Taitorekisterin kautta verifioidut pätevyydet.

 

Tilaa Taitorekisteri

VastuuGroup_tilaaja

Tilaa nyt ja näytä pätevyytesi

Taitorekisterin käyttäminen ja työntekijöidesi pätevyyksien lisääminen on helppoa. Tarvitset vain Vastuu Groupin yritystilin ja Taitorekisteri-lisenssin päästäksesi alkuun.

Kun olet ostanut Taitorekisteri-lisenssin, pätevyydet tulevat automaattisesti näkyviin myös Zeckit-yrityshakuun seuraavan päivän kuluessa.

Taitorekisterin hinta vain 8 € / henkilö / vuosi + avausmaksu hinnaston mukaan.

Taitorekisterin kautta Zeckit-yrityshakuun on tällä hetkellä mahdollista saada näkyviin nämä verifioidut pätevyydet:

ePerehdytys
ePerehdytys on suomalainen verkkopohjainen rakennusalan työturvallisuutta kehittävä ja ohjaava perehdytys- ja koulutusohjelma, jonka hyväksytty suoritus voi olla edellytyksenä sille, että voit työskennellä suomalaisilla rakennustyömailla.

eKosteus
eKosteus on suomalainen rakennusalan kosteudenhallintaosaamista kehittävä ja ohjaava verkkoperehdytys- ja koulutusohjelma, jonka hyväksytty suoritus voi olla edellytyksenä sille, että voit työskennellä suomalaisilla rakennustyömailla.

eKosteus Plus
eKosteus Plus on suomalainen rakennusalan kosteudenhallintaosaamista kehittävä, ohjaava ja syventävä verkkoperehdytys- ja koulutusohjelma, jonka hyväksytty suoritus voi olla edellytyksenä sille, että voit työskennellä suomalaisilla rakennustyömailla. 

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus
Kaikille Suomessa sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus.

SFS 6002 + 5880 hissityöturvallisuus
Sähkötyöturvallisuusasioista hissiasentajille ja työnjohdolle on järjestettävä sähköalan töistä annetun määräyksen vaatimusten mukaisesti enintään viiden vuoden välein sähkötyöturvallisuuskoulutus. 

Työturvallisuuskortti
Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla.

SFS5900 Tulityökortti
Tulityökortti on määräaikainen todistus hyväksytysti suoritetusta tulitöiden turvallisuustutkinnosta. 

Ennakkoperehdytys (YIT)
YIT Suomi Oy:n työmailla työntekijöiden perehdyttäminen on kolmivaiheinen: 1. Ennakkoperehdytys -> 2. Työmaakohtainen perehdytys -> 3. Työmaakierros. Työmaakohtaisen perehdytyksen aloitusehto on voimassaoleva YIT ennakkoperehdytys. Ennakkoperehdytys suoritetaan itsenäisesti ennen työmaalle tuloa.