Miten tulkita Zeckit-palvelun yritystietoja?

Mitä hyötyä tiedoista on, kun teet ostopäätöstä esimerkiksi rakennus- tai remonttikumppanista. 


selvitys_Kuva-1

Päätulkinnat

Yritykselle, joka on hoitanut asiansa mallikkaasti ja joka on Luotettava Kumppani -palvelussa, tulee vihreä ok-tulkinta Luotettava Kumppani -logolla. Yrityksen perustiedot ovat kunnossa, ja yritys on hoitanut myös yhteiskunnalliset velvoitteensa hyvin. Luotettavista Kumppaneista on Zeckit-palvelussa saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, esimerkiksi tärkeä tieto yrityksen vastuuvakuutuksesta. Luotettava Kumppani onkin hyvä valinta kaikkiin kodin remontti- ja rakennustöihin!

Vihreä ok-tulkinta tulee yritykselle, jonka perustiedot ovat kunnossa ja jonka toiminta vaikuttaa lähteidemme mukaan normaalilta. Vero- ja työeläkemaksutietoja ei kuitenkaan voida tarkastaa, koska yritys ei ole mukana Luotettava Kumppani –palvelussa.

Harkitse-tulkinta tulee yritykselle, joka ei ole hoitanut kaikkia velvoitteitaan ajallaan. Merkintä tulee, jos työeläkemaksut on laiminlyöty, veroja on maksamatta yli 10 000 euroa, tai yritys on hakeutunut velkasaneeraukseen. Lisäksi merkintä näkyy, jos yrityksellä on maksuhäiriömerkintöjä.

1-icon-alaosta

Yrityksen konkurssi tai yrityksessä toimivan vastuuhenkilön liiketoimintakielto johtaa päätason tulkinnassa varoitukseen. Varoitus perustuu julkisten rekistereiden perusteella saatuihin tietoihin, joita hallinnoi Oikeusrekisterikeskus.


 

Muita tietoja päätöksenteon tueksi

Työntekijöiden määrä

tyontekijoiden-maara

 

Yrityksen ikä

yrityksen_ika

 

Liikevaihto

liikevaihto_zeckit

 

ALV kuitissa

alv_kuitissa_zeckit

 

Palkattuja työntekijöitä

palkattua_tyovoimaa_zeckit

 

Kotitalousvähennys mahdollinen

kotitalousvahennys_zeckit

 

Yrityksellä on tapaturmavakuutus

tapaturmavakuutus_zeckit

 

Yrityksellä on vastuuvakuutus

vastuuvakuutus_zeckit

 

Lue lisää tietojen merkityksestä

Ota
yhteyttä