Tilauslomake

Bisnoden luottoluokituslogo Vastuu Groupin palveluihin

Tilaamalla Bisnoden luottoluokituslogon Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-palveluun erotut eduksesi. Luottoluokituslogon esittäminen edellyttää sopimusta yrityksen ja Bisnode Finland Oy:n välillä. Luottokelpoisuustieto lisätään Luotettava Kumppani -raportin etusivulle ja yrityksen Zeckit-profiiliin.

Valitse parhaiten soveltuva tilausmuoto ja täytä yrityksesi tiedot. Kun tilaus on käsitelty, saat tilausvahvistuksen Bisnodelta. Viikon sisällä tilauksesta Vastuu Group lisää yrityksesi luottoluokituslogon Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-palveluun. Bisnoden luottokelpoisuustieto on erillinen ja lisämaksullinen Bisnoden myöntämä luottoluokituslogo.

KERTATILAUS on nimensä mukaisesti kertaluontoinen, ja se laskutetaan kuukauden kuluessa tilauksen alkamisesta voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Luottoluokituslogo näytetään Luotettava Kumppani -raportilla ja Zeckit-palvelussa 12 kuukauden ajan.

KESTOTILAUS jatkuu automaattisesti sillä positiivisella luottoluokituksella (A, AA, AAA) mikä yrityksellä on ja päivittyy viikoittain tilauspäivästä lähtien. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa kuitenkin viimeistään yhtä kuukautta ennen uuden laskutusjakson alkua ilmoittamalla siitä Bisnoden asiakaspalveluun asiakaspalvelu@bisnode.com.