Tervetuloa Luotettava Kumppani

Hae Luotettava Kumppani -raporttisi

Ohjeita koronaepidemian aikana toimimiseen

Sisältö
VastuuGroup_SOPIMUS_transparent_Small

Ota kaikki irti Luotettavasta Kumppanuudestasi

VastuuGroup_tilaaja

Etkö ole vielä Luotettava Kumppani?

Kun liityt, sinun ei tarvitse enää hakea ja toimittaa tilaajavastuulain vaatimia papereita työn tilaajalle. Kaikki tilaajasi pääsevät hakemaan yrityksesi Luotettava Kumppani -raportin sähköisessä muodossa.

Ohjeet ja usein kysyttyä

Kaikki ohjeet Luotettava Kumppani -palveluun liittyen löytyvät ohjekeskuksestamme. Alla muutama yleisin kysymys liittyen palveluun. Asiakaspalvelumme on myös aina apunasi, jos jokin ihmetyttää.

Kaikki todistukset voi toimittaa sähköpostitse PDF-muodossa osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)vastuugroup.fi tai postitse: Vastuu Group Oy, Tarvonsalmenkatu 17 B, 02600 Espoo

Jos toimitetun todistuksen vakuutuskausi on umpeutunut, ei kyseinen vakuutus näy enää raportillasi (jos toimitetussa todistuksessa on ollut vakuutuskausi esimerkiksi 1.1-31.12). Tässä tapauksessa sinun pyytää uusi vastuuvakuutustodistus vakuutusyhtiöltäsi ja lähettää se meille.

Lähetä todistukset ja kirjalliset selvitykset osoitteeseen asiakaspalvelu(at)vastuugroup.fi.

Katso tästä ohjeesta tarkemmat tiedot siitä, miten päivität eri tietoja yrityksesi Luotettava Kumppani -raportilla.

Yritystilillä voit itse hallinnoida yrityksen tietoja ja käyttäjiä. Voit esimerkiksi päivittää yrityksen nimen ja laskutusosoitteen https://portal.vastuugroup.fi

Vakuutusyhtiön muuttuessa asiasta täytyy ilmoittaa asiakaspalveluumme. Mikäli tapaturmavakuutusyhtiö vaihtuu tulee yrityksen lähettää todistus uudesta tapaturmavakuutuksesta.

Eläkevakuutusyhtiöiden vaihtuessa nopeimmin tiedot saadaan päivitettyä ajantasalle, kun yritys toimittaa alle 10 päivää vanhan todistuksen uudesta eläkevakuutuksesta. Muutoin tiedot päivittyvät eläkevakuutusyhtöstä riippuen 2 kuukauden kuluessa.

Lyhyesti:

  • Siirry liittymissivulle.
  • Valitse Täytä valtakirja verkossa.
  • Luotettava Kumppani –palvelun hinta on 115€ +alv 24% per vuosi.

Tarkemmat ohjeet valtakirjan täyttämiseen löydät täältä.

Kerää asiakasarvioita yrityskoosteen avulla

Anna asiakkaan arvioida yrityksesi ja hyödynnä arviot markkinoinnissasi. Zeckitin yrityskooste on ilmainen kaikille! Myös Luotettava Kumppanuutesi näkyy yrityskoosteessa.

Ohjeet yrityskoosteen lisäämiseen

Markkinointivinkit Luotettavalle Kumppanille

 

Ota kaikki irti raportista

Tiesithän, että tilaajavastuulain edellyttämien tietojen lisäksi Luotettava Kumppani -raportille voi lisätä myös vapaaehtoisia tietoja, kuten:

 

Luotettavasta Kumppanista blogissamme

Ota yhteyttä

 

Täytä lomake niin asiakaspalvelumme on sinuun pian yhteydessä.

 

Kannattaa myös katsoa, jos apua löytyisi ohjekeskuksestamme.

Sieltä löydät kaikki ohjeet ja usein kysytyt kysymykset Luotettava Kumppani -palvelusta.