Tervetuloa!

Etkö ole vielä Luotettava Kumppani? Kun liityt, sinun ei tarvitse enää hakea ja toimittaa tilaajavastuulain vaatimia papereita työn tilaajalle.

Lue lisää ja liity


Kun olet liittynyt pääset hakemaan oman Luotettava Kumppani -raporttisi alta:

Hae raporttisi
Content
VastuuGroup_SOPIMUS_transparent

Ota kaikki irti Luotettavasta Kumppanuudestasi

VastuuGroup_tilaaja

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi

Palvelu hakee tilaajavastuulain vaatimat tiedot yrityksesi puolesta, koostaa niistä Luotettava Kumppani -raportin ja pitää sen aina ajan tasalla. Kaikki tilaajasi pääsevät hakemaan yrityksesi raportin sähköisessä muodossa.

Ohjeet ja usein kysyttyä

Kaikki ohjeet Luotettava Kumppani -palveluun liittyen löytyvät ohjekeskuksestamme. Alla muutama yleisin kysymys liittyen palveluun. Asiakaspalvelumme on myös aina apunasi, jos jokin ihmetyttää.

Ohjeita koronaepidemian aikana toimimiseen

Kaikki todistukset voi toimittaa sähköpostitse PDF-muodossa osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)vastuugroup.fi tai postitse: Vastuu Group Oy, Tarvonsalmenkatu 17 B, 02600 Espoo

Jos toimitetun todistuksen vakuutuskausi on umpeutunut, ei kyseinen vakuutus näy enää raportillasi (jos toimitetussa todistuksessa on ollut vakuutuskausi esimerkiksi 1.1-31.12). Tässä tapauksessa sinun pyytää uusi vastuuvakuutustodistus vakuutusyhtiöltäsi ja lähettää se meille.

Lähetä todistukset ja kirjalliset selvitykset osoitteeseen asiakaspalvelu(at)vastuugroup.fi.

Katso tästä ohjeesta tarkemmat tiedot siitä, miten päivität eri tietoja yrityksesi Luotettava Kumppani -raportilla.

Yritystilillä voit itse hallinnoida yrityksen tietoja ja käyttäjiä. Voit esimerkiksi päivittää yrityksen nimen ja laskutusosoitteen https://portal.vastuugroup.fi

Vakuutusyhtiön muuttuessa asiasta täytyy ilmoittaa asiakaspalveluumme. Mikäli tapaturmavakuutusyhtiö vaihtuu tulee yrityksen lähettää todistus uudesta tapaturmavakuutuksesta.

Eläkevakuutusyhtiöiden vaihtuessa nopeimmin tiedot saadaan päivitettyä ajantasalle, kun yritys toimittaa alle 10 päivää vanhan todistuksen uudesta eläkevakuutuksesta. Muutoin tiedot päivittyvät eläkevakuutusyhtöstä riippuen 2 kuukauden kuluessa.

Lyhyesti:

  • Siirry liittymissivulle. Löydät sieltä myös lisätietoja palvelusta.
  • Valitse Täytä valtakirja verkossa.

Tarkemmat ohjeet valtakirjan täyttämiseen löydät täältä.

Kerää asiakasarvioita yrityskoosteen avulla

Anna asiakkaan arvioida yrityksesi ja hyödynnä arviot markkinoinnissasi. Zeckitin yrityskooste on ilmainen kaikille! Myös Luotettava Kumppanuutesi näkyy yrityskoosteessa.

Lataa ohjeet yrityskoosteen lisäämiseen

Markkinointivinkit Luotettavalle Kumppanille

 

Ota kaikki irti raportista

Tiesithän, että tilaajavastuulain edellyttämien tietojen lisäksi Luotettava Kumppani -raportille voi lisätä myös vapaaehtoisia tietoja, kuten:

 

Luotettavasta Kumppanista blogissamme

Ota yhteyttä

 

Täytä lomake niin asiakaspalvelumme on sinuun pian yhteydessä.

 

Kannattaa myös katsoa, jos apua löytyisi ohjekeskuksestamme.

Sieltä löydät kaikki ohjeet ja usein kysytyt kysymykset Luotettava Kumppani -palvelusta.