Suorita ePerehdytys ja osoita se helposti Valttikortilla!

ePerehdytys korvaa nykyisessä perehdytysmallissa olevan yleisten turvallisuusasioiden osion. Taitorekisterin ilmaisversiossa voit selailla käyttäjän Valttikortille automaattisesti tallentuvia ePerehdytyksiä. 

Aktivoi ePerehdytys käyttöön  Info työntekijälle

rakennusmedia_rateko.png

ePerehdytys.png

 

Lue lisää ePerehdytyksestä

 

Näin otat ePerehdytyksen käyttöön

  • Kirjaudu sisään Ilmoita-palveluun ja aktivoi ePerehdytys käyttöön.
  • Valitse Ilmoita-palvelun Työntekijät-välilehdellä ne työntekijät, joille haluat antaa ePerehdytyksen suoritusoikeuden.
  • Varmista, että työntekijöillä on voimassa olevat Valttikortit ePerehdytyksen osoittamiseksi. Voit tilata Valttikortit Ilmoita-palvelusta.
  • Hallinnoi työntekijöiden pätevyyksiä ja osoita ne sähköisesti Taitorekisteri-palvelun avulla.

Kohdat 3 ja 4 ovat vapaaehtoisia. ePerehdytyksen tilaaminen edellyttää ainoastaan ilmaisen Ilmoita-palvelun käyttöoikeudet. Hinta perustuu aina lisättyyn käyttöoikeuteen, ei suoritukseen.

Katso mitä palvelu maksaa

Eikö yritykselläsi ole vielä Ilmoita-palvelun käyttöoikeuksia? Aloita siinä tapauksessa rekisteröytymällä Ilmoita-palvelun käyttäjäksi tästä. Lue tästä tarkemmat ohjeet ePerehdytyksen käyttöönottoon liittyen.

Usein kysytyt kysymykset


Kuka tarjoaa ePerehdytys-palvelun?

ePerehdytys on Rakennusmedian ja Ratekon tarjoama palvelu. Tilaajavastuun Ilmoita -palvelua hyödynnetään palvelun tilaamisessa. Käyttäjä voi aktivoida ePerehdytyksen käyttöön Ilmoita-palvelussa ja valita työntekijät, jotka suorittavat ePerehdytyksen. Tilaajavastuu laskuttaa loppuasiakasta palvelun käytöstä. Laskutuksen perusteena on käyttöoikeuksien määrä, ei suoritusten määrä.

VastuuGroup_LUOTTAMUS_transparent

 

Mistä voi tarkistaa työntekijöiden tekemät ePerehdytykset?

Yksittäisen työntekijän suoritus on luettavissa sekä PDF-todistukselta että henkilön Valttikortista. Jos haluat tarkastaa useita henkilöitä kerralla, suosittelemme ottamaan käyttöön Taitorekisterin. Se on Vastuu Groupin sähköinen rekisteri ammattipätevyyksien hallintaan. Voit selailla käyttäjän Valttikortille automaattisesti tallentuneita pätevyyksiä (esim. ePerehdytys) Taitorekisterin ilmaisversiossa. 

Lue lisää Taitorekisteristä!

Miten ePerehdytys, Valttikortti ja Taitorekisteri liittyvät toisiinsa?

Hyväksytysti suoritettu ePerehdytys on voimassa 12 kk, ja suoritus tallentuu myös Vastuu Groupin Taitorekisteriin. Taitorekisteri on sähköinen hallinnointipalvelu, johon tallennetut pätevyydet ovat luettavissa työntekijän Valttikortilta.

Lue lisää Taitorekisteristä täältä.


Mitä palvelu maksaa?

ePerehdytys -palvelun vuosihinta on 24 € / työntekijä. Rakennusteollisuus RT:n jäsenet saavat palvelusta 50 % alennuksen. Tällöin vuosihinta on 12 € / työntekijä. Vastuu Group laskuttaa loppuasiakasta palvelun käytöstä ja jäsenalennukset huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Huomaathan että laskutuksen perusteena on käyttöoikeuksien määrä, ei suoritusten määrä.

Katso hinnasto täältä.


Miksi Vastuu Group tarjoaa Rakennusmedian ePerehdytys-palvelun?

Rakennusteollisuus RT ry omistaa Rakennusmedian ja on myös yksi Tilaajavastuun omistajista. Tilaajavastuu on osallistunut ePerehdytys-palvelun kehitykseen ja palvelu otetaan käyttöön Tilaajavastuun Ilmoita-palvelun kautta.

Rakennusteollisuus RT ry:n omistamat Rakennusmedia ja Rateko tarjoavat ePerehdytyksen koulutuspalvelun ja siihen liittyvää asiakaspalvelua. Tilaajavastuun asiakaspalvelu avustaa käyttäjää palvelun aktivoinnin, tunnistuksen ja laskutuksen osalta.

 ePerehdytys Valttikortissa ja luettavissa KAIKKIALLA!  

Taitorekisteri-sovellus on maksuton ja ladattavissa Android-puhelimiin google play kaupasta.

Lataa mobiilisovellus tästä    Lue lisää Valttikortista

Lue blogistamme, miten yrityksesi voi hyötyä rakennusalan digitalisaatiosta. 

Miten ePerehdytys, Taitorekisteri ja Valttikortti liittyvät toisiinsa? Kuinka paljon aikaa näiden palveluiden yhdistelmä säästää?

Siirry blogiin tästä

 

VastuuGroup_KAUPUNGISTUMINEN_transparent

Katso mitä palvelu maksaa

Laske arvio ePerehdytys -palvelun kokonaishinnasta.

Katso mitä palvelu maksaa

VastuuGroup_LUOTTAMUS_transparent

Usein kysytyt kysymykset

Aihepiiriä koskevia yleisiä ja toistuvia kysymyksiä vastauksineen. 

Usein kysyttyä

hr.jpg

Asiakaspalvelu

0600 301 339

asiakaspalvelu@vastuugroup.fi

hr.jpg